3M ZAŠTITNA OPREMA

 

3M zaštitna oprema može se koristiti u velikom broju privrednih delatnosti u cilju sprečavanja pojave povreda i oboljenja na radnom mestu. Ova oprema ima ključnu ulogu u brojnim privrednim delatnostima, među kojima su metaloprerađivačka, drvna i auto industrija, građevina, medicina, grafička industrija, rudarstvo, zatim prilikom rada sa bojama i lakovima, hemijskim agensima i otrovima.

Da bi ohrabrili zaposlene da prevaziđu otpor koji postoji prema nošenju zaštitne opreme, 3M je pored vrhunskih zaštitnih osobina ponudio proizvode koji su udobni za nošenje, a uz to i dobro izgledaju.

Pouzdan, udoban i visok kvalitet 3M sigurnosne opreme obezbeđuje da odabrana zaštita radi punom parom, i na taj način prati vaše zaposlene. Na svim nivoima, 3M pruža bezbedonosnu zaštitu neophodnu da dostignete najviši nivo performansi.

Kao vodeća svetska inovativna kompanija, 3M konstantno traga za novim načinima podrške korisnicima. Iz tog razloga, kontinuirano se ulaže u istraživanje i razvoj, a trećina ukupne prodaje dolazi od proizvoda koji nisu postojali u prethodnih pet godina, što svedoči o usresređenosti na potrebe korisnika.

Ponudu jednokratnih respiratora, koji se koriste za osnovnu zaštitu od zagađenja u vidu čestica možete pogledati u katalogu