SCHNORR

Adolf Schnorr GmbH + Co. je kompanija locirana u Sindelfingenu, u južnom delu Nemačke.

Jedan je od najstarijih proizvođača tanjirastih opruga koji je na tržištu više od 100 godina. Osnovan je 1908. godine i sertifikovan je prizvođač tanjirastih opruga po ISO 9001 & TS 1694 standardima.
Bavi se proizvodnjom tanjirastih opruga i sigurnosnih podloški za osiguravanje od odvijanja.
Kvalitet SCHNORR proizvoda je dokazan kroz partnerstva sa eminentnim kompanijama i grupacijama kao što su: ABB, Bosch, DaimlerChrysler, Mahle, Siemens, TRW, ZF Sachs, Volkswagen i mnogim drugim.

U osnovi poslovanja kompanije je visok stepen razvojne kompetencije, pouzdanosti i ekonomičnosti, zajedno sa prvoklasnom izradom. Štaviše, sve više se pridaje na značaju inženjerskoj kompetenciji kako bi se udovoljilo rastućim zahtevima kupaca u pogledu preciznosti i pouzdanosti. Kao razvojni partner renomiranih kupaca, SCHNORR svojim proizvodima i uslugama daje dodatnu vrednost njihovom poslovanju u pogledu bezbednosti, kvaliteta i ekonomičnosti u svim aplikacijama u kojima se ovi proizvodi mogu koristiti.

Veliki raspon dimenzija u kojima se izrađuju tanjiraste opruge zahteva različite proizvodne metode. One se kreću od jednostavnog štancanja i štancanja sa dodatnom mašinskom obradom do toplo kovanih i valjanih prstenova, koji se okreću ili bruse da bi dobili svoj konačni oblik.

Više informacija na sajtu proizvođača.