Sample Blog

Xtract

3M Xtract rešenja za tzv. “čisto brušenje” su posebni mrežasti diskovi koji daju veću brzinu rezanja i čuvaju radno okuženje čistijim.

Garantuju bolje performanse, unapređene rezultate i čak 97% manje prašine tokom brušenja.

Pogodni su za brušenje drveta, metala i kompozita.

Precizno oblikovani mineral zrna pomešan sa abrazivom od aluminijum oksida obezbeđuje bržu obradu i produženo trajanje.
Ova linija dizajnirana je sa 3M tehnologijom preciznog zrna, čime se garantuje veća brzina rezanja

Lepljive trake i lepkovi preporuka su kao alternativa tradicionalnim metodama “spajanja” različitih površina,

3M-Signage-Brochure-2021-EN-1i mogu imati brojne prednosti u industrijskoj primeni. Iako postoje industrijski standardi koji obavljaju posao, svaki od uobičajenih metoda mehaničkog spajanja ima izvesne nedostatke koji mogu biti nadomešćeni primenom alternativnih načina spajanja.

 

Kada je u pitanju zavarivanje, ovde je neophodan visok stepen stručnosti

Cubitron II disk

3M podigao je tehnologiju brusnih materijala na viši nivo, potvrđujući zašto na tržištu abraziva zauzima prvo mesto. Sa 3M precizno oblikovanim zrnima i prilagodljivim netkanim lamelama, daje rezultate koji prave vidljivu razliku kako u procesu rada, tako i u rezultatima koje ostvaruju na metalima. 3M ™ Cubitron ™ II abrazivi sadrže tehnologiju precizno oblikovanog zrna za najširi spektar poslova različitih intenziteta.

Ovaj brusni materijal ima veću brzinu rezanja. Seče i do dva puta brže u odnosu na konkurentne abrazive kako bi

Respiratorne maske i filteri za višekratnu upotrebu

VIšekratne zaštitne maske koriste se uz više različitih vrsta filtera, sve u zavisnosti od izazova sa kojima se korisnici u proizvodnim okruženjima suočavaju. Adekvatna identifikacija rizika i odabir filtera za zaštitne maske, doprinose optimalnoj zaštiti radnika. U tu svrhu, postoje:

 

Filteri za čestice koji štite korisnika od čestica tj. prašine, magle i isparenja, aerosola, dima, buđi, bakterija i slično.

 

Filteri za gas i paru, kako i sam naziv kaže, štite od štetnih gasova i pare iz okruženja.

 

Kombinovani filteri koji

3M Čičak traka

3M serije čičak traka omogućuju vam olakšano spajanje materijala. Specifičnost ovako kreiranih veza je u tome što se mogu ponovo zatvoriti i otvoriti i do više stotina, pa i hiljada puta. Pružaju čisto i nevidljivo povezivanje različitih materijala, što može značajno unaprediti dizajn konačnog proizvoda.

 

Dostupne su u različitim spektrima snage držanja, tako da mogu izaći u susret specifičnim zahtevima gotovo svakog projekta. Daju efekat nevidljivog spajanja i glatke linije za poboljšanu estetiku i elegantan izgled proizvoda.

 

Rešenja na čičak vam