Sample Blog

3M Xtract brusni diskovi

3M Xtract rešenja za tzv. “čisto brušenje” su posebni mrežasti brusni diskovi koji daju veću brzinu rezanja i čuvaju radno okuženje čistijim.

 
Garantuju bolje performanse, unapređene rezultate i čak 97% manje prašine tokom brušenja.
 
Pogodni su za brušenje drveta, metala i kompozita.
 
Precizno oblikovani mineral zrna pomešan sa abrazivom od aluminijum oksida obezbeđuje bržu obradu i produženo trajanje.
Ova

Adhesive tapes and adhesives - Bonding as an alternative to screws and nails

Lepkovi i lepljive trake preporuka su kao alternativa tradicionalnim metodama “spajanja” različitih površina, i mogu imati brojne prednosti u industrijskoj primeni. Iako postoje industrijski standardi koji obavljaju posao, svaki od uobičajenih metoda mehaničkog spajanja ima izvesne nedostatke koji mogu biti nadomešćeni primenom alternativnih načina spajanja. Kada je u pitanju zavarivanje, ovde je neophodan visok stepen stručnosti kako bi posao bio besprekorno obavljen. Problem je, takođe, kada je neophodno spojiti različite podloge – primera radi aluminijum i čelik.

 
Šrafovi,

Cubitron II disk

3M podigao je tehnologiju brusnih materijala na viši nivo, potvrđujući zašto na tržištu abraziva zauzima prvo mesto. Sa 3M precizno oblikovanim zrnima i prilagodljivim netkanim lamelama, daje rezultate koji prave vidljivu razliku kako u procesu rada, tako i u rezultatima koje ostvaruju na metalima. 3M ™ Cubitron ™ II abrazivi sadrže tehnologiju precizno oblikovanog zrna za najširi spektar poslova različitih intenziteta.

Ovaj brusni materijal ima veću brzinu rezanja. Seče i do dva puta brže u odnosu na konkurentne abrazive kako

Respiratorne maske i filteri za višekratnu upotrebu

Višekratne zaštitne maske koriste se uz više različitih vrsta filtera, sve u zavisnosti od izazova sa kojima se korisnici u proizvodnim okruženjima suočavaju. Adekvatna identifikacija rizika i odabir filtera za zaštitne maske, doprinose optimalnoj zaštiti radnika. U tu svrhu, postoje:

 

Filteri za čestice koji štite korisnika od čestica tj. prašine, magle i isparenja, aerosola, dima, buđi, bakterija i slično.

 

Filteri za gas i paru, kako i sam naziv kaže, štite od štetnih gasova i pare

3M Čičak traka

Čičak trake omogućuju vam olakšano spajanje materijala. Specifičnost ovako kreiranih veza je u tome što se mogu ponovo zatvoriti i otvoriti i do više stotina, pa i hiljada puta. Pružaju čisto i nevidljivo povezivanje različitih materijala, što može značajno unaprediti dizajn konačnog proizvoda.

 

Dostupne su u različitim spektrima snage držanja, tako da mogu izaći u susret specifičnim zahtevima gotovo svakog projekta. Pružaju efekat gotovo nevidljivog spajanja i glatke linije za unapređenu estetiku i elegantan izgled proizvoda.

 

Rešenja