Sajam noviteta u industriji, Novi Sad 9.11.2023.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Sajmu noviteta u industriji: Zaštitna oprema, lepljive trake, lepkovi i brusni materijal, u organizaciji firmi GM Inženjering i 3M.

Datum: 9. 11.2023.

Vreme: 10 – 18h
Mesto: Hotel Sheraton, Novi Sad

Sajam noviteta u industriji je drugi po redu sajam ovog tipa sa ciljem da firmama predstavimo nova rešenja koja mogu unaprediti proizvodne procese. U razgovorima i konsultacijama sa Sajmu biće predstavljena najsavremenija rešenja brenda 3M na tržištu koja mogu unaprediti performanse obrade različitih materijala, osnažiti procese spajanja i podići zaštitu zaposlenih na viši nivo.

Prethodni Sajam organizovan je u Kragujevcu, kako bismo se približili kompanijama i proizvodnim sistemima u ovom delu Srbije i kreirali prostor za razmenu informacija i saradnju, gde se posetioci mogu upoznati sa najnovijim tehnologijama, proizvodima i rešenjima.

Ovo omogućava bolje razumevanje izazova i pružanje najbolje moguće podrške u postizanju njihovih ciljeva.

Za sve posetioce Sajma pripremili smo posebne pogodnosti:

10% POPUSTA NA PRVU NAREDNU KUPOVINU koju ostvarite do kraja godine. Popusti se odnose na cene na koje nisu već uračunati rabati
– Širok spektar premium proizvoda koji će unaprediti vašu proizvodnju i pomoći vam da postignete vrhunske rezultate
– Besplatne konsultacije i ekspertiza naših stručnjaka koji će odgovoriti na sva vaša pitanja i upoznati vas sa trendovima i novinama na tržištu.

Upoznajte se sa našim stručnjacima, umrežite sa profesionalcima i saznajte više o proizvodima i uslugama koje su na raspolaganju.
Otkrijte nove načine da unapredite svoju proizvodnju i ostvarite svoje poslovne ciljeve.

*Možete nam se pridružiti u periodu od 10 do 18h časova u terminu koji Vam najviše odgovara.
Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do 2. novembra, kao i da navedete termin za dolazak na mejl adresu marketing@gminzenjering.co.rs

 

Kako je bilo na Sajmu noviteta u industriji u Kragujevcu