Sa više od 140 godina iskustva, VSM je jedan od globalnih lidera na tržištu abraziva. Temelj proizvodnog programa su brusna platna. Firma poseduje širok spektar proizvoda koji se pruža od brusnih zrna na bazi aluminijum oksida do keramičkih, kao i aplikacije od brušenja metala, do završnih poliranja lakova u proizvodnji nameštaja. Ovo su proizvodi koji će vam osigurati kvalitetno i pouzdano rešenje.

 

Firma je prepoznatljiva po raznovrsnom iskustvu u procesima primene i temeljnom razumevanju industrijskih standarda. VSM proizvodi površinama omogućuju savršenu završnu obradu, a kompanija analizira individualne potrebe kupaca kako bi primenila najbolje rešenje.

hero

140

Godina iskustva

200

Proizvodnih linija

hero

Izvrsne abrazive karakteriše savršena kombinacija kvalitetnih materijala. Kako bi se postigli visoki standardi kvaliteta, VSM dizajnira i razvija sopstvena napredna abrazivna zrna.

Ovaj proces jača ponudu zrna i obezbeđuje kvalitetno rešenje za širok spektar primena. Cilj kompanije je optimizacija radnih procesa kupaca, bez narušavanja kvaliteta. Sa više od 200 linija proizvoda, VSM nastoji da obezbedi pravo abrazivno rešenje sa premazom za gotovo svaku specifičnu primenu.

GM Inženjering je distributer i konfekcionar proizvoda VSM-a za područje Srbije. Kompanija GM Inženjering je takođe u mogućnosti da u svom pogonu proizvede brusne trake po zahtevu kupca.