NS Maquinas

NS Maquinas je specijalizovani portugalski proizvođač mašina za industriju obrade metala. Već dugi niz godina, NS jedinstvenim karakteristikama i rešenjima doprinosi i pomaže optimizaciju proizvodnih procesa za proizvođače cevi i limova. Ovo je omogućeno zahvaljujući kontinuiranom investiranju u istraživanje i razvoj i neprestanom potragom za optimalnim rešenjima.
 
Danas je NS u mogućnosti da kreira i ponudi mašine koje kombinuju kvalitet i adekvatna rešenja za najrazličitije potrebe proizvodnje. Sa širokim spektrom ponude, može da se pohvali adekvatnim rešenjima za sve proizvodne zahteve: od manjih proizvodnja pa sve to složenih proizvodnih linija.
 
Tehnička i prodajna mreža prostire se na pet kontinenata. KoMpletna i pravovremena podrška obuhvata ne samo prodaju proizvoda, već i sve procedure neophodne za isporuku rezervnih delova i tehničke savete. Posvećen i stručan tim za tehničku podršku pruža mogućnost dijagnostike i na daljinu.
 
Sa izuzetnom stručnošću na polju zavšne obrade metala koja se gradi i unapređuje još od 2003. i sa preko 3000 proizvedenih mašina, NS proizvodi pouzdane i fleksibilne mašine čak i za najzahtevnija tržišta.

hero

3000

PROIZVEDENIH MAŠINA

20

GODINA STRUČNOSTI