BOMA-logo

BOMA je italijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom dvostrano lepljivih traka. Poseduje višedecenijsko iskustvo i odlikuje se visokim tehničkim sadržajem i kapacitetom za razvoj originalnih i prilagodljivih rešenja. Danas, proizvodi BOMA se mogu pronaći u skoro 50 zemalja, gde pružaju fleksibilnost i izlaze u susret najrazličitijim površinama i zahtevima.
 
Kontinuirano istraživanje, izuzetan kvalitet i prilagodljivost proizvoda neke su od prednosti zahvaljujući kojima kompanija BOMA postavlja standarde na međunarodnom tržištu dvostrano lepljivih traka.
 
Živimo u eri stalnih promena u tehnologija i na tržištima, i zato BOMA laboratorija neprestano radi na pronalaženju rešenja koja su uvek u korak sa rastućim potrebama u oblasti dvostrano lepljivih traka. Svi BOMA proizvodi su razvijeni i testirani interno, kako bi se garantovale napredne performanse na najrazličitijim materijalima i u sektorima primene. Ovo takođe omogućava kreiranje personalizovanih proizvoda u pogledu nosivosti, dimenzija i performansi u skladu sa karakterističnom italijanskom kreativnošću i osećajem za detalje.

hero