Axxair

Axxair projektuje, proizvodi i distribuira mašine za orbitalnu obradu cevi od 1997. godine.
Oblasti u kojima je specijalizovan vezane su za pripremu, sečenje, obaranje ivica, ravnanje i orbitalno zavarivanje. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, grupa je postala međunarodna referenca u ovim oblastima.
 
Axxair je u mogućnosti da podrži svoje kupce širom sveta inovativnim rešenjima za poboljšanje produktivnosti i kvaliteta na cevima različitih materijala poput nerđajućeg čelika, titanijuma, crnog čelika, duplexa i super duplexa.
 
Grupa nudi standardan asortiman proizvoda iz svog kataloga. Takođe, nudi i specifična rešenja iz specifikacija kupaca za sva svoja ciljna tržišta: prehrambenu, farmaceutusku i poluprovodničku industriju, hemijsku i petrohemijsku industriju, nuklearnu industriju itd.

hero
hero

Prototipi, dizajn, industrijski inženjering, proizvodnja, specijalne mašine

Još od osnivanja kompanije, dizajnerska kancelarija je uvek bila suštinska komponenta razvojnog odeljenja.
 
Kao patentirani proizvođač mašina za orbitalnu obradu cevi, grupa konstantno istražuje nove koncepte u oblasti orbitalnog sečenja, košenja i zavarivanja.
 
Razumevanje kupaca i njihovih zahteva, predviđanje i ispunjavanje njihovih očekivanja – osnovni su ciljevi kompanije.
 
Zahvaljujući različitim uslugama, odeljenju za istraživanje i razvoj, kao i inženjerskoj kancelariji, firma je u mogućnosti da se prilagodi tržištu obrade cevi koje se stalno menja.
 
AXXAIR nudi jedinstvena i originalna rešenja za rad sa cevima.