3M Xtract

Sa 97% manje prašine u vašem okruženju, i bezbednije i čistije radno okruženje idealno je rešenje tzv „čisto brušenje“. 3M Xtract rešenja poseduju posebne mrežne diskove koji daju veću brzinu rezanja i čuvaju vaše okuženje čistijim, što daje bolje performanse i unapređene rezultate.

 

 

Pogodan za brušenje drveta, metala i kompozita, precizno oblikovani mineral zrna pomešan sa abrazivom od aluminijum oksida obezbeđuje bržu obradu i duži vek trajanja diska.

 

 

Ova linija dizajnirana je sa 3M tehnologijom preciznog zrna, tako da postiže veću brzinu rezanja uz duži životni vek abraziva. Sadrži rupe za usisavanje prašine i podlogu na čičak za brzu i jednostavnu zamenu. Ovaj abraziv jedinstvenog ergonomskog dizajna idealan je za širok spektar podloga i aplikacija, uklanjanje materijala i finu završnu obradu.

 

 

Kako radi 3M Xtract

 

Mrežasta struktura abraziva I otvoreno tkanje obezbeđuju da rupe za usisavanje dopru do svih zrna prašine. Sva prašina nastala brušenjem lako prolazi kroz mrežastu površinu diska u pomoćnu podlogu, kroz vakumski izduv. Alat može biti pričvršćen na filter vrećicu ili jedinicu za usisavanje, gde se prikuplja gotovo sva nastala prašina, a vama ostaju čiste površine bez potrebe za čišćenjem nakon obavljenog posla.

 

 

3M Xtract rešenja za čisto brušenje imaju široku primenu I mogu unaprediti procese brušenja u gotovo svim industrijama. Od obrade metala, kompozitnog brušenja, obrade drveta I tako dalje, ova rešenja daju brži proces obrade I druži životni vek diska.