DYNABRADE 

Dizajn visokokvalitetnih Dynabrade alata i inovativna rešenja u unapređenju zaštite operatera alata i vreme rada omogućavaju smanjenje troškova kupca.

Priča kompanije počinje 1969. sa  idejom jednog čoveka. Valter Velš (Walter Welsch) osnivač kompanije je razvio prvi Dynafile® brusni alat kao metod unapređenja procesa obrade metala i drugih čvrstih površina, što je ovaj posao učinilo bržim i lakšim nego ikada pre. Zahvaljujući inovativnosti i preduzetničkom duhu, koji Dynabrade održava do danas, konstantno se unapređuje paleta proizvoda kroz intenzivni razvoj, ispitivanje potreba tržišta i tehnološke inovacije u industriji alata i abraziva.

Danas, zahvaljujući kontinuiranom radu i predanosti zaposlenih, kompanija je zaradila svetsku reputaciju za izuzetnost, držeći lidersku poziciju u inovativnom dizajnu i proizvodnji jedinstvenog ručnog i srodnih alata.

Dynabrade je postao prepoznatljiv po inovativnom dizajnu i kreiranju jedinstvenih prenosivih pneumatskih abrazivnih električnih alata i pratećeg pribora. Sa bogatom ponudom sistemskih rešenja, u mogućnosti je da zadovolji specifične potrebe mnogih industrija. Proizvodi imaju široku primenu na skoro svim materijalima koji zahtevaju pripremu površine i završnu obradu. 

 

Detaljnije informacije o različitim vrstama mašina podeljene po oblastima primene, možete naći na:
DYNABRADE sajtu ».