AXXAIR

AXXAIR projektuje, proizvodi i distribuira mašine za orbitalnu obradu cevi od 1997. godine.

Oblasti u kojima je specijalizovan vezane su za pripremu, sečenje, obaranje ivica, ravnanje i orbitalno zavarivanje. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, grupa je postala međunarodna referenca u ovim oblastima.

AXXAIR je u mogućnosti da podrži svoje kupce širom sveta inovativnim rešenjima za poboljšanje produktivnosti i kvaliteta na cevima različitih materijala poput nerđajućeg čelika, titanijuma, crnog čelika, duplexa i super duplexa.

Grupa nudi standardan asortiman proizvoda iz svog kataloga. Takođe, nudi i specifična rešenja iz specifikacija kupaca za sva svoja ciljna tržišta: prehrambenu, farmaceutusku i poluprovodničku industriju, hemijsku i petrohemijsku industriju, nuklearnu industriju itd.

Prototipi, dizajn, industrijski inženjering, proizvodnja, specijalne mašine: još od osnivanja kompanije, dizajnerska kancelarija je uvek bila suštinska komponenta razvojnog odeljenja. Kao patentirani proizvođač mašina za obradu orbitalnih cevi, grupa konstantno istražuje nove koncepte u oblasti orbitalnog sečenja, košenja i zavarivanja.

Razumevanje kupaca i njihovih zahteva, predviđanje i ispunjavanje njihovih očekivanja – osnovni su ciljevi kompanije. Zahvaljujući različitim uslugama, odeljenju za istraživanje i razvoj, kao i inženjerskoj kancelariji, firma je u mogućnosti da se prilagodi tržištu obrade cevi koje se stalno menja. AXXAIR nudi jedinstvena i originalna rešenja za rad sa cevima.